Alle kategorier

+86 18731531256

[email beskyttet]

Nyheder

Hjem>Nyheder

Hvad er nogle måder at reducere nitrogenoxidkoncentrationer på?

Tid :2024-01-25 12


① Reducer den overskydende luft, der sendes til brænderen;
② Reducer den varme lufttemperatur;
③ Reducer den termiske intensitet af forbrændingskammeret;
④ Vedtag dobbeltsidet udsat vandkølende væg;
⑤ Bland langsomt brændstof og luft kunstigt;
⑥ Vedtag to-trins forbrænding;
⑦ Recirkulation af røggas.

Lav-NOx-forbrændingsteknologi er en række forskellige teknologier, der forbedrer forbrændingsudstyret eller kontrollerer forbrændingsforholdene for at reducere NOx-koncentrationen i forbrændingsudstødningsgassen. De vigtigste faktorer, der påvirker dannelsen af ​​NOx under forbrænding, er:
1. Forbrændingstemperatur
2. Opholdstid for røggas i højtemperaturzone
3. Koncentrationen og blandingsgraden af ​​forskellige komponenter i røggas.
Derfor kan ændring af luft/brændstofforholdet, temperaturen af ​​forbrændingsluften, graden af ​​forbrændingszoneafkøling og brænderens form reducere dannelsen af ​​nitrogenoxider under forbrændingsprocessen. I industrien opnås formålet generelt ved at reducere overskydende luft, ved brug af segmenteret forbrænding, røggascirkulation og lavtemperaturluftforvarmning samt specielle brændere.

Reduktion af kvælstofoxidudledning er et systematisk projekt, og alle aspekter af designet skal overvejes. Derfor er det særligt vigtigt at vælge en producent med et professionelt R&D- og designteam. Hvis du er interesseret i lav-nitrogen forbrænding, så kontakt vores ingeniører. Tangshan Jinsha Burner kan tilpasse en løsning efter dine krav.

1705299852532523.jpg